Home » Advertorials » Listerine de perfecte partner wedstrijd

Mondspoeling-fabrikant Listerine heeft momenteel een moviequiz wedstrijd lopen onder de naam “de perfecte Partner“. Hiermee willen ze nog eens benadrukken dat de perfecte partner voor je tandenborstel ook het gebruiken van een goede mondspoeling hoort.

Hieronder de aankondiging van de prijzen die je elke week kan winnen tot en met 22 juli.

Van 28 mei tot en met 22 juli is er elke week een winnaar! Hij of zij ontvangt twee waardebonnen van 250€ elk, in te ruilen bij aankoop van vliegtuigtickets in een Thomas Cook Travel Shop. Een leuke citytrip of zalig luieren op het strand? Je kiest vrij uit het beschikbare aanbod van de Thomas Cook Travel Shops.

Daarnaast dé moment om het assortiment van de Listerine mondspoelingen eens te doorlopen om de juiste partner voor jou eigen mondhygiëne te kunnen vinden.
Listerine

Bekijk dus zeker onderstaande video en neem deel aan de moviequiz om kans te maken op 1 van de waardebons, die je kan gebruiken voor het boeken van een vliegtuigticket!

Disclaimer: Deze blogpost is een advertentie-blogpost, waarbij Dailybits een vorm van vergoeding heeft verkregen. De inhoudelijke uitwerking is nog steeds de verantwoordelijkheid van Dailybits.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>